6 juli 2022

Wijkbureau Adviseur Maarten GrienbergerWijkbureau Adviseur Maarten Grienberger

Mijn naam is Maarten Grienberger. Lange tijd heb ik in de Ramstraat gewoond, wat een prachtige locatie is en fijn heb gewoond. Inmiddels woon ik met mijn gezin alweer ruim 10 jaar in Maarssen. Toch blijft Utrecht mijn stadsie J.

Binnen gemeente Utrecht ben ik al vanaf 2006 bekend. Ik ben gestart als bijstandsconsulent bij Sociale zaken en Werkgelegenheid. Na diverse andere functies, waaronder publieksdienstverlening, ben ik hier op Wijkbureau Noordoost geland.

Waar ik warm van wordt is samen kijken naar wat nodig is om de leefwereld prettig te maken, én te houden. Niet alleen met mijn collega’s binnen de gemeente, maar ook samen met bewoners.

 

Doen wat nodig is, is mijn motto. Soms wordt de gemeente gezien als een “logge organisatie” die niet altijd het goede aan het doen lijkt te zijn. Ik wil graag bereiken dat bewoners een positief beeld van de gemeente krijgen. Dat we er alles aan doen om bewoners prettig te laten wonen en leven in de wijk, en in Utrecht.

 

Prettig wonen en leven is wel voor iedereen anders. Er zijn dan ook veel belangen om rekening mee te houden. Niet alles kan. Door duidelijk te zijn, en te denken in mogelijkheden probeer ik het verschil te maken.

 

Heb je een vraag? Neem contact met me op. Je kan mailen naar m.grienberger@utrecht.nl of bellen met 030 – 286 8157.

Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.