5 juli 2022

Wervelende Winterweek van Utrecht Natuurlijk 17 – 24 januari 2016

Wervelende Winterweek van Utrecht Natuurlijk

Van zondag 17 t/m zondag 24 januari organiseert Utrecht Natuurlijk een wervelende Winterweek met hartverwarmende activiteiten voor jong en oud.

Hoe overleven mensen, dieren en planten de winter? En hoe houden wij huis en haard duurzaam warm? Antwoorden op deze vragen vind je tijdens de Winterweek. Doe mee met bijzondere activiteiten op zes locaties van Utrecht Natuurlijk.

Tel mee bij Utrecht Natuurlijk

De Winterweek start met vogelexcursies met ontbijt tijdens de Nationale Tuinvogeltelling op zondag 17 januari.  In de middag gevolgd door de activiteit “Maak een vogelrestaurant”. Geef Utrechtse vogels wat extra energie om de winter goed te overleven.

Haak aan

De hele week voeren wij een geiten brei-actie voor geit Betty. Zij heeft het koud deze winter en daarom haken wij op alle steedes een lange sjaal voor haar.

Overleef

Leerlingen van Utrechtse basisscholen volgen de hele week  lessen  “Overleven in de winter”. Ook is er een bijzondere voorleesbelevenis voor kinderen van voorscholen en kinderopvang.

Laat initiatieven bloeien

Op woensdagavond 20 januari delen wij tips om duurzame initiatieven te laten bloeien tijdens de workshop fondsenwerving en crowdfunding.

Geniet en ontdek

Wij sluiten af met een wintermarkt bij Griftsteede. Kom genieten en ontdek hoe je huis en haard isoleert en je jezelf duurzaam warm kan houden in de winter. Meer weten over de winterweek? Bekijk het programma op www.utrechtnatuurlijk.nl

Facebooktwitterpinterest