7 juli 2022

Werksessies Verkeersroute Votulast

De gemeente onderzoekt samen met bewoners en ondernemers welke maatregelen nodig en/of gewenst zijn voor de verkeersroute door de Vogelenbuurt en omgeving (Votulast). Hiertoe is er in april een gebruikersonderzoek geweest (met 1.165 reacties), waren er vier inloopbijeenkomsten en heeft een kentekenonderzoek plaatsgevonden. De resultaten hiervan vormen – samen met het mobiliteitsbeleid van de gemeente – de basis voor de twee werksessies die de gemeente in juni organiseert.

  • Wanneer? Dinsdag 13 en 27 juni 2017
  • Hoe laat? Van 19.30 – 21.30 uur
  • Waar? Stadskantoor, Stadsplateau 1

De eerste werksessie gaat over de vraag hoe de hoeveelheid (doorgaand) verkeer omlaag zou kunnen. De tweede keer onderzoekt de gemeente met u welke mogelijkheden er zijn om de straten anders in te richten, zodat er meer ruimte ontstaat voor langzaam verkeer. Ook krijgt u de uitkomsten van het gebruikersonderzoek, het kentekenonderzoek en de inloopbijeenkomsten gepresenteerd. Uit de opbrengst van de onderzoeken, bijeenkomsten en de twee werksessies formuleert de gemeente een ambitiedocument over de toekomst van de verkeersroute Votulast.

Interesse? Meld u zich dan nu aan.

Er is plaats voor 40 belangstellenden. Als het aantal aanmeldingen voor de werksessies hoger is dan 40, dan stelt de gemeente de groep samen op basis van een representatieve verdeling over het gebied rond de route. Voor het beste resultaat is het wenselijk dat u beide keren aanwezig bent.

U kunt zich aanmelden door hieronder de gegevens in te vullen en deze mail uiterlijk woensdag 7 juni 2017 terug te sturen naar verkeersroute-votulast@utrecht.nl.

cid:image002.jpg@01D2D93D.6EBB3240

Facebooktwitterpinterest