7 juli 2022

Week van de Dialoog 7 – 14 november

 

 

 

 

 

 

 

logowijk&co

 

Open je geest, open je hart en wees nieuwsgierig!

In de week van 7-14 november is weer de week van de dialoog in Utrecht. Door met elkaar te praten leren we elkaar kennen en komen we erachter wat we belangrijk vinden in onze stad, in onze buurt en in ons dagelijks leven.

Aan de dialoogtafel komen mensen samen voor een inspirerend gesprek zonder vooroordelen en met belangstelling voor elkaar. Samen kom je tot nieuwe inzichten, kansen, verbindingen  en plannen. De deelnemers bepalen met elkaar welke kant zij het gesprek op willen sturen. Welke associaties roept dit thema bij u op? In groepen van zes tot acht personen gaan buurtbewoners met elkaar in gesprek. Het leuke aan het deelnemen van een dialoogtafel is dat er dromen en ervaringen worden gedeeld met elkaar.

Petra Jongerius, sociaal makelaar bij Wijk&co nodigt u uit voor een dialoogtafel in buurtcentrum De Leeuw in Tuinwijk op Maandag 10 november om 20.00 uur. Het thema is ‘Daar zit Muziek in’. Tijdens de dialoogtafel staat het thema muziek centraal in de dialoog. Bijvoorbeeld om jeugdherinneringen op te halen en te delen. Of Noordoost als wijk ‘waar muziek in zit’, een wijk vol kansen en mogelijkheden die wijkbewoners meer met elkaar zouden kunnen delen.

Wilt u ook deelnemen aan de dialoogtafel in buurtcentrum De Leeuw of aan een andere dialoogtafel bij u in de buurt? Dan kunt u zich aanmelden via de website www.utrechtindialoog.nl Deelname is gratis!

 

Facebooktwitterpinterest