7 juli 2022

voor elkaar

WRNO_banner-voorelkaar

De wijkraadpleging is uw kans om aan te geven hoe uw wijk verbeterd kan worden. In oktober krijgt u de kans uw stem te laten horen. Oók uw mening telt!

 

Dit jaar gaat uw Wijkraad Noordoost een wijkraadpleging houden. Wat merkt u van de veranderingen vanuit het kabinet in Den Haag? Zo weet u misschien dat (zorg)taken van de centrale overheid verschuiven naar de gemeente. Van u wordt meer inzet gevraagd. De politiek spreekt over: participatiemaatschappij en zelfredzaamheid. Aan de hand van onderwerpen zoals ouderenzorg, jeugd, groen/duurzaamheid en sociale activiteiten wil de Wijkraad weten hoe u hierover denkt.

De Wijkraad gaat u in oktober via een (online) enquête vragen stellen. Het invullen vraagt maximaal 15 minuten van uw tijd. De enquête zal op deze pagina verschijnen.

De resultaten worden in december of januari gepresenteerd aan onze wijkwethouder dhr. Everhardt zodat hij samen met u, de gemeente en de Wijkraad onze wijk Noordoost verder kan ontwikkelen en verbeteren.

U kunt alvast uw e-mailadres achterlaten, zodat wij u de enquête in oktober rechtstreeks kunnen toesturen. Laat in onderstaand formulier uw naam en e-mailadres achter.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Utrecht Noordoost, voor elkaar

Facebooktwitterpinterest