5 juli 2022

Uitnodiging voor “An Inclusive Future”

Onze manier van leven is door coronamaatregelen drastisch veranderd en zal misschien blijvend anders zijn. Sommigen zien daarin een teruggang, anderen zien een mogelijkheid om zaken ten goede te veranderen. Maar welke zaken willen we behouden en wat zouden we moeten veranderen?

Graag nodig ik je persoonlijk uit om jouw idee hierover te delen en aan te scherpen samen met anderen. An Inclusive Future is een serie van drie online gesprekken over de toekomstige samenleving. En met name over maatschappelijke verhoudingen in onze buurten en steden waarin zoveel diversiteit is en waarin niet iedereen dezelfde kansen heeft na de coronacrisis.

Tijdens de gesprekken gaan we met een kleine groep in op vragen als: in wat voor soort samenleving willen we straks leven? Op welke waarden baseren we ons? Welke tweedelingen ontstaan er en hoe ga je daar als organisatie mee om? En vooral, hoe kunnen we nu al richting geven aan een inclusieve samenleving tijdens en na corona?

Deelnemers zullen uit verschillende werkvelden komen en ieder eigen kennis en ervaring delen. Op die manier krijg je diverse perspectieven op hoe er aan een inclusieve samenleving gewerkt kan worden in deze 1.5m maatschappij. Daarnaast zal steeds een link worden gelegd naar je eigen praktijk zodat je aan de slag kunt in je eigen werkveld.

Met jouw kennis en ervaring komen we samen tot iets waardevols. En verder is deelname kosteloos.

We hebben dit format ontwikkeld naar aanleiding van de vele nieuwsberichten over mensen die op één of andere manier buiten de boot dreigen te vallen. En omdat we al bezig waren met workshops over samenleven in een multi-etnische wijk. Elementen van die workshops, gebaseerd op de documentaire ‘Terug naar de Akbarstraat’, zullen terugkomen in de gesprekken.

De eerste ronde van An Inclusive Future begint op 8 juni. Ik zou het leuk vinden als jij er dan bij bent.

Via deze link kan je je direct aanmelden. Voor meer informatie kun je kijken op An Inclusive Future. En je kan mij natuurlijk ook direct mailen of bellen.

Ik hoop dat we elkaar ontmoeten in één van de online gesprekken.

Vriendelijke groet,

Fenneke

‘An Inclusive Future’ wordt aangeboden door Urban Villagers in samenwerking met Impact Makers

Bouwen bruggen tussen bewoners en beleid

Fenneke van der Deijl

Tel 06-26 50 64 26

Twitter zakelijk @urbanvillagers  persoonlijk @FennDeijl

LinkedIn Fenneke-van-der-Deijl

www.urbanvillagers.org

Bekijk hier de uitnodiging: An Inclusive Future flyer

Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.