11 augustus 2022

Thuiszorgorganisatie De Thuiszorg Student vestigt zich ook in Utrecht

De Thuiszorg Student verbindt nu ook in Utrecht e.o. hulpbehoevende ouderen met enthousiaste zorgstudenten. De particuliere thuiszorgorganisatie ondersteunt senioren bij dagelijkse taken als boodschappen doen, maaltijden bereiden en het huishouden. Niet alleen verlichten de studenten hiermee de zorgtaken van mantelzorgers, ze dragen ook bij in de strijd tegen eenzaamheid onder senioren.

Toegankelijke en flexibele thuiszorg

Ouderen uit Utrecht kunnen lichte ondersteuning of extra thuiszorg op maat aanvragen bij De Thuiszorg Student. Zorgvuldig geselecteerde studenten met een medische- of zorgopleiding worden gekoppeld aan ouderen met een zorgbehoefte om bij de dagelijkse taken te helpen. Door de medische achtergrond van de zorgstudenten kunnen ook ouderen met (beginnende) dementie geholpen worden.

Bij het intakegesprek wordt bekeken waar de hulpbehoevende én de verzorger behoefte aan hebben. Zo kunnen mantelzorgers ondersteuning aanvragen, waarbij De Thuiszorg Student (tijdelijk) een deel van hun taken overneemt. De thuiszorgorganisatie werkt niet met wachtlijsten, waardoor er nooit lang op steun gewacht hoeft te worden.

Studenten goed beloond en dankbaar werk

Ouderen en medisch studenten van De Thuiszorg Student wordt zorgvuldig gekoppeld aan de hand van ervaring en matching. De selectie van de studenten gebeurt op basis van beschikbaarheid en betrouwbaarheid.

Zorgstudenten die op zoek zijn naar een bijbaan in de ouderenzorg, kunnen zich vrijblijvend inschrijven op de website van De Thuiszorg Student. Meer informatie hierover is te vinden op: https://www.thuiszorgstudent.nl/studenten/

———– Einde Persbericht ———–

Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.