7 juli 2022

Smakelijk oogstfeest bij 15 jarig Griftsteede op 21 september

Beleef een dag om van te watertanden! Griftsteede bestaat 15 jaar en dat vieren wij met een daverend oogstfeest op zondag 21 september. Op het oogstfeest is van alles te doen en te proeven.
De activiteiten en de oogstmarkt starten om 12.00 uur en zijn gratis toegankelijk. Wel vragen wij een kleine bijdrage voor de activiteiten. De opbrengst gaat naar het goede doel: Save the children.
Doe-de-groente-doe-tocht in de tuin en ontdek hoe verschillende soorten groenten smaken. Haal een honingijsje met honing van onze Griftparkbijen bij de ijskar van Roberto. Bekijk hoe de imkers honing slingeren en leer alles over de bijen. Of haal een lekker stuk pizza uit de houtoven van Basta Cosi met een loeilekker yoghurtijsje.
Geniet ondertussen van de vrolijke muziek van Jesse en Naomi. Struin langs de kraampjes op de oogstmarkt en proef alle smaakvolle producten!

Kies en koop de lekkerste producten en steun zo meteen het goede doel: Save the children.
Liever actiever een bijdrage leveren? Doe dan mee met de sponsorloop in het park.
Moe van alle indrukken? Kom tot rust in de hinnikwagen en maak een ritje door het park. Kluif op een versgeroosterde maïskolf en verlaat het feest met een gevulde maag en groententas. www.utrecht.nl/griftsteede

 

Facebooktwitterpinterest