6 juli 2022

Samenredzaam met de deeleconomie

INSPIRERENDE BEWONERSAVOND: ‘SAMENREDZAAM MET DE DEELECONOMIE’.

Stichting BuurtWelzijn, De Deelkelder en Wijk&co hebben de handen ineen geslagen om bewoners in de wijk Utrecht Noordoost te laten profiteren van de voordelen van delen en wederkerigheid. De partijen organiseren samen een avond in Buurtcentrum De Leeuw om bewoners te informeren over de ontwikkeling van de deeleconomie in de wijk. Het evenement vindt plaats op 2 maart van 19.30 tot 22.00 uur in Buurtcentrum de Leeuw.

De deeleconomie is een economie waarbinnen mensen onderling producten en diensten uitwisselen, waardoor een duurzame vorm van consumptie ontstaat. Door deze vorm van delen wordt er niet alleen flink bespaard, maar worden ook nieuwe contacten gelegd waardoor de verbondenheid binnen de samenleving groeit.
De avond is een unieke kans om kennis te maken met de initiatieven die binnen deze deeleconomie actief zijn in de buurt. Niet alleen stellen de initiatieven zichzelf voor, ook is er een kans om meteen mee te doen!

Sprekers zijn onder andere De Deelkelder, Stichting BuurtWelzijn, ThuisAfgehaald, Wijk&co en MyWheels. De toegang is voor iedereen geheel gratis en aan het eind van de avond is er voor iedere bezoeker een leuke goodiebag om mee naar huis te nemen.

Buurtcentrum de Leeuw
Tijd: 19.30 – 22.00
Adres: Samuel van Houtenstraat 1, 3515 EA Utrecht
Wanneer u meer informatie wilt over deze avond of een van de sprekers dan kunt u contact opnemen met Marit Oude Engberink, projectleider Stichting BuurtWelzijn, 06 15 19 17 40, m.engberink@mijnbuurtwelzijn.nl.

Facebooktwitterpinterest