25 september 2022

De Gaard

Wij wensen heel graag onze rustige, groene buurt weer terug te zien.

Eentje waar de fiets en de voetganger centraal en vooraan staan, het overgrote deel van de winkelbezoekers parkeert op de ‘speciaal’ daartoe aangelegde parkeerterreinen/plekken. Waar geen van de lokale parkeerplekken hiervoor worden weggenomen, geen stank van al het extra verkeer en vrachtverkeer, wat we nooit eerder gehad hebben, geen slingerende winkelwagens door de wijk, geen leegstaande winkels enzovoort. Onze wensen zijn geen vreemd verzinsel maar is iets waar burgers recht op hebben.

Wij nemen u even mee in onze dagelijkse realiteit. Kijk verder en zie wat we ervoor terug gekregen hebben. Als dit bij u zou gebeuren, zou u dat dan accepteren?

Wat we vragen kost bijna niets, we hebben bewijs dat onze wensen haalbaar zijn, maar er wordt gezegd: ”Er is niets aan de hand, blijf er maar mee zitten…”.

Zou u dat accepteren?

1. Januari 2021

Er komt niemand  / wordt door niemand gebruikt , achterkant Albert Heijn … jullie verzinnen het allemaal zeggen de ambtenaren. Wij “de burgers” vragen jullie met eigen ogen naar al het verkeer te kijken.

2. Februari 2021

Er komt niemand op het achterzijde van De Gaard , “waar hebben jullie het over?”  

Zo veel kippen dat er geen  ruimte voor is. Inmiddels is er nog een fietsenrek erbij gekomen. Maar volgens advies ambtenaar –> er komt zo goed als niemand deze kant naar binnen bij Albert Heijn.

3. Maart 2021

Interne notitie  De Gaard en lees de Waarheid van een ander., 2021

KLIK HIER –> Incorrect – De Gaard volgens expert niet correct op veel punten  aanvullend advies verkeerssituatie De Gaard 10 maart 2021 – DD

4. April 2021
Vrachtverkeer door een buurt

5. Mei 2021 –> Wethouder ajb ingrijpen : wij zijn een kleine mall aan de rand van de stad … ajb helpen

Onze “Mall” wordt genegeerd –> maakt niet uit hoeveel kleine winkels FAILLIET moeten gaan.

   Schoenmakerij weg na 30 jaar –> LEEG

Winkels Allemaal LEEG 

6. Maand naar Maand naar Maand

 

7. RIA 

Wij als Wijkplatform hopen dat het samenwerkingsgevoel, het goede voorbeeld van “come together”  wat landelijk ook nu aanwezig is, dat dat op 7 sep ook aanwezig zal zijn. Als platform hebben wij o.a. via de energieteams initiatief laten zien dat we allemaal wel kunnen samenwerken en het politieke noodzaak om te moeten “scoren’ kan wel los gelaten worden.

20210615-Aanvraag-RIB-Winkelcentrum-De-Gaard-Valetonlaan

Facebooktwitterpinterest