5 juli 2022

Pim

Graag even kennis maken. Mijn naam is Pim en ben werkzaam als informatie adviseur bij de gemeente Ede. Als kind ben ik opgegroeid in een bosrijke omgeving, maar woon al sinds 1985 in Utrecht. Ik heb scheikunde aan de UU en bedrijfskunde aan de Uni Twente gestudeerd (en afgerond) en ben eigenlijk mijn hele leven consultant / projectleider in de automatisering geweest. Sinds enkele jaren houd ik me bezig met groen in de breedste zin van het woord volgens het slogan: gezonde bodem geeft gezonde voeding en maakt gezonde mensen. De thema’s die mij dagelijks bezig houden zijn landbouw transitie van conventioneel naar natuurinclusieve (circulair) landbouw en Voedseltransitie van globaal systeem met veel bewerkt voedsel naar regionaal systeem met gezonde lokale producten en eetcultuur.

En, wat heeft een informatieadviseur hier mee nou te maken. Welkom in de wereld van big data, smart sensor oplossingen en digitale technieken zoals blockchain en artificiële intelligentie. Zonder de digitale instrumenten geen transities 12

Goed, elke transitie begint toch bij jezelf als mens en je directe omgeving! En daar ben ik nu actief mee bezig. Leefbaarheid vergroten en waarborgen in Utrecht en in het bijzonder in Noord-Oost. Veel groen en veel samen doen, dat maakt de wijk (stad)

Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.