6 juli 2022

Pia Kemper: nieuwe lid

Ik ben Pia Kemper en ben 65 jaar geleden geboren in Utrecht. Een echte “Utrechtse” dus. Omdat er geen werk was na mijn studie fysiotherapie en er toch brood op de plank moest, ben ik bij een grote bank in Nederland gaan werken. Daar heb ik in diverse functies, waaronder een aantal jaren filiaalmanager, gedurende 22 jaar gewerkt.  In de laatste jaren zat ik meer in allerlei projecten en miste ik het directe contact met mensen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en zo heb ik nieuwe vormgegeven aan mijn oude vak.  Ik ben een bedrijf gestart in massages op de werkvloer en heb op die manier weer veel contact met mensen en collega’s. Het spreekt het me erg aan om echt iets voor mensen te kunnen doen. Ik hou veel van dieren, koken, talen en lezen.

Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.