5 juli 2022

Opvoeden doe je samen!

Per 1 januari 2015 sluiten de opvoedbureau’s zoals die nu verbonden zijn aan de consultatiebureau’s in Utrecht. Bij het opvoedbureau kon u terecht voor vragen omtrent de opvoeding van uw jonge kind. Door het verdwijnen van deze opvoedbureau’s dreigt de drempel naar opvoedkundige ondersteuning hoger te worden. Parenting Company en Wijk&co willen de eerste toegang tot advies laagdrempelig houden.

Met ingang van 2 december aanstaande zal Petra Teerink van Parenting Company elke dinsdagochtend van 10-12 uur het speelhonk op Griftsteede bemensen. U kunt dan gratis en vrijblijvend bij haar terecht met vragen over de opvoeding van uw jonge kind. Slaapt uw baby slecht? Eet uw peuter zijn groente nooit op? Wilt u iets doen aan die opstandige buien van uw dreumes? Kom dan eens langs en bespreek deze vragen met Petra. Tevens kan de mogelijkheid tot coaching aan huis besproken worden. Ook als u geen specifieke opvoedvraag heeft, maar gewoon een keer wilt kennis maken met Parenting Company, bent u op deze momenten van harte welkom!

Op de dinsdagochtend zal Petra ook de rol van sociaal makelaar op de Griftsteede waarnemen. Dit houdt in dat zij ook het aanspreekpunt is voor vragen over het spelen in en om de Griftsteede. Dit is het begin van samenwerking tussen Wijk&co en Parenting Company. Wij horen graag van u wat deze samenwerking nog meer voor u kan betekenen. Waar heeft u behoefte aan als het gaat om informatie en coaching met betrekking tot opvoeden? Wat zou u bijvoorbeeld vinden van een maandelijkse opvoeddialoog waarbij u als ouder met andere ouders in gesprek kunt gaan? Of heeft u meer behoefte aan informatie-uitwisseling met een deskundige middels workshops of informatiemiddagen? Laat het ons weten via onderstaande contactgegevens of kom langs op dinsdagochtend!

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij Petra Teerink via info@parentingcompany.nl of Jeroen Ouwerkerk via Jeroen.ouwerkerk@wijkenco.nl  Meer info over beide organisaties vindt u op www.wijkenco.nl en www.parentingcompany.nl

Facebooktwitterpinterest