7 juli 2022

Nieuwe lente, nieuw geluid bij Griftsteede op 18 mei

Vier de lente en geef de wereld kleur! op Zondag 18 mei van 10.00 tot 17.00 uur.

Wij scheren de schapen en doen onze winterkleding uit. Ben jij op zoek naar een luchtige outfit en wil jij een fris en kleurrijk huis? Ontdek hoe oud weer nieuw wordt…

Geniet van het voorjaar in het Griftpark! Ben jij een vroege vogel? Doe dan mee met de IVN-rondleiding door het park om 10.00 uur. Ontdek nieuw leven in de bijenstal van het Griftpark en stel al je vragen aan de imker om 11.00 uur.

Later wakker? Dompel je onder in lentekleuren en nieuwe geluiden op de markt van Griftsteede. Je oude kleren ruil je bij Wanda’s waslijn. Kan je zomerjas wat extra glans gebruiken? Het mobiele naaiatelier pimpt jouw jas! Het orkest Tegenwind blaast het winterstof uit onze oren. Laat je haar knippen in een nieuwe coupe en swing op de muziek. Maak een bloemenkrans of strooi met

“Holi”-poeder voor wat extra kleur. Zie van dichtbij hoe de schapen worden geschoren. Bekijk het Griftpark eens met andere ogen tijdens de voorjaarsrondleiding om 15.00 uur.

Klaar met de voorjaarsschoonmaak in eigen huis en behoefte aan tips om je huis duurzamer te maken? Bezoek dan de rijdende winkel van Rondom dom. Ontvang inspirerende tips voor energiebesparing en voor het gebruik van milieuvriendelijke bouwmaterialen. Ondertussen knutselen de kinderen met isolatiematerialen.

Doe ook mee met de andere vrolijke activiteiten. Leer Hoelahoepen, maak een ritje door het park met de hinnikwagen en zaai zonnebloemen voor jouw tuin of balkon. Geef je wereld kleur!

Facebooktwitterpinterest