5 juli 2022

Nieuwe leden Rob en Hans


Ik ben Rob en wil me graag kort introduceren als nieuw lid.
Tot 1,5 jaar geleden woonde ik in de wijk West en heb me daar veel bezig gehouden met kwesties rondom verkeer, ook op stedelijk niveau.
Naast een baan van 3 dagen per week geef ik ook twee avonden les in de school voor Tai Chi Chuan Utrecht en wordt daar vanaf januari de trotse eigenaar van.
Verkeersvraagstukken uit Noordoost blijken ook zeer interessant. Graag wil ik mijn in west opgedane ervaring in Noordoost ook gaan toepassen. Ik kijk er naar uit om een fijne samenwerking aan te gaan.
Mijn naam is Hans Kamerbeek en ben een nieuw lid. Geboren en getogen in Den Haag. Ben in 1973 gaan studeren aan de leraren opleiding in Utrecht. Na mijn afstuderen heb ik 35 jaar lesgegeven in het middelbaar onderwijs. Tijdens mijn onderwijs carrière heb ik naast lesgeven verschillende andere taken vervult, waaronder begeleiden van leerlingen en veiligheid binnen en buiten de school. Ik woon sinds 1988 bij het Griftpark. Bij de sanering en de ontwikkeling van het Griftpark heb ik namens de bewoners zitting gehad in de werkgroep sanering. Onderwerpen waarvoor ik mij wil inzetten zijn veiligheid en overlast.

Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.