5 juli 2022

Nieuw lid

Toine Goossens

Themagroep:       Energietransitie

Portefeuille:        Energietransitie

Buurt:                      Tuindorp

Ik ben 71 jaar, woon sinds 1977 in Tuindorp en ben sinds november 2019 lid van het platform. Duurzaam leven en ondernemen is een inspiratiebron voor mij en Gertruus Bors, mijn partner.  Ik beschik over een heel brede ervaring als ondernemer, adviseur en vrijwilliger. Was werkzaam als leidinggevende voor de opbouw van vrijwilligerswerk in Nederland en het vinden van werk voor mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Voor de gemeente Utrecht heb ik in de jaren 80 een projectbureau infrastructuur economie en ondernemen opgezet. Ik heb meer dan 20 jaar als adviseur en accountant voor ondernemers en instellingen gewerkt. Daarbij ca 450 bedrijfsplannen beoordeeld. Bij MKB-NL en VNO was ik 20 jaar bestuurder op alle milieu- en infrastructuurdossiers en heb al het beleid en wetgeving van het ministerie van Infrastructuur en Milieu zien passeren.
Ik ben lid van de liberale Pauluskerk (rk) in Tuindorp. Ik ben zeer actief in het stimuleren van een hechte samenleving die stuurt op onderling vertrouwen. Ik ben geïnteresseerd in politieke vraagstukken, maar geen lid van een politieke partij. Ik vind mijn vrijheid van meningsuiting belangrijker.

Door massamobiliteit en massacommunicatie is de afstand tussen mensen sterk toegenomen. Dat heeft de economie veel goeds gebracht. Maar afgezien van familie en directe persoonlijke contacten, is Nederland versnipperd en gefragmenteerd geraakt. Ik zet mij in om hechte contacten te herstellen. De energie transitie is daar een kans voor.

Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.