5 juli 2022

Mobiel Vervoer

Beste lezer,

Ik werk voor de gemeente Utrecht op het terrein van slimme, schone en gedeelde mobiliteit. En ik heb uw hulp nodig: wilt u alsjeblieft een korte vragenlijst invullen?

De vragen gaan over uw reisgedrag, waarom u bepaalde keuzes maakt, en hoe u aankijkt tegen minder, anders en schoner reizen in Utrecht.

Waarom dit onderzoek? Ter afronding van mijn opleiding Master City Developer aan de Erasmus Universiteit onderzoek ik percepties over de ‘stedelijke mobiliteitstransitie’. Steden zoals Utrecht ontmoedigen het gebruik van de (benzine aangedreven) privéauto in de stad en zij stimuleren het gebruik van gezonde en duurzame vervoerswijzen die weinig ruimte in beslag nemen. Ik wil graag te weten komen hoe zoveel mogelijk bewoners, bedrijven en andere maatschappelijke stakeholders tegen de mobiliteitstransitie aankijken. Dus hoe het zit met motivatie om mobiliteitsgedrag te veranderen, met steun, zorgen en behoeften. Via dit onderzoek hoop ik aanknopingspunten te vinden voor verbetering van beleid. Desgewenst krijgt u het onderzoeksrapport digitaal toegestuurd.

De vragenlijst invullen duurt max. 10 minuten. Wilt u meehelpen? Wat fijn! Dit is de link naar het onderzoek: http://Onderzoek minder, anders en schoner reizen in Utrecht
Hartelijk dank voor uw hulp!

Met vriendelijke groet,
Sebastiaan van der Hijden
0615874891
s.van.der.hijden@utrecht.nl
www.utrecht.nl
Gemeente Utrecht
Ontwikkelorganisatie Ruimte

 

Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.