5 juli 2022

Initiatievencafe Zorg & Welzijn 17 september

Initiatievencafé Zorg- & Buurtinitiatieven

Op donderdagavond 17 september a.s. organiseren de Sociaal Makelaars en de Zorgverslimming  in samenwerking met deGemeente Utrecht een initiatievencafé voor kleine en grote zorginitiatieven en sociale buurtinitiatieven. Het café staat voor laagdrempelige ontmoetingen tussen initiatiefnemers met vragen (b.v. hoe start u een zorginitiatief, waar moet u allemaal aan denken, wat kunt u doen als u vastloopt) en deskundigen die met al hun ervaring en expertise met u meedenken, zodat u weer een stap verder komt met (de uitvoering van) uw plannen en ideeën.

Het doel van het initiatievencafé Zorg & Welzijn is ‘’Samen verder komen, kennis delen, elkaar inspireren, dromen waarmaken en problemen oplossen’’.

Tijdens het initiatievencafé zullen verschillende werktafels aanwezig zijn:
1. aansprakelijkheid / regels en de rek
2. financiering en indicaties
3. vrijwillige inzet bij initiatieven
4. zichtbaarheid en vindbaarheid van initiatieven

Plenair delen we de uitkomsten. Er is ook voldoende gelegenheid om te netwerken en je te laten inspireren.

Locatie: CultuurCampus Vleuterweide, Burchtpoort 16 in Vleuten.
Tijd: we starten om 19 uur tot en met 22 uur.

Aanmelden via dit formulier. In het aanmeldformulier geeft u aan of u initiatiefnemer bent (de vraag die u hebt, voor welke werktafel) of dat u graag wilt adviseren (geef de werktafel aan). Natuurlijk kunt u ook zowel initiatiefnemer als adviseur zijn. U kunt zich opgeven voor één werktafel. Voor meer informatie kunt u contact op met Jolanda van den Berg: jolandavandenberg@welzaamutrecht.nl.

http://www.welzaamutrecht.nl/

 

Facebooktwitterpinterest