5 juli 2022

Geld Besparen

Wilt u geld besparen én uw huis energiezuiniger maken? Gemeente Utrecht helpt u graag op weg. Als u de tool ‘Mijn Huis’ invult op de website jouwhuisslimmer.nl ontvangt u automatisch een cadeaukaart van 25,-. Na het invullen weet u precies wat u kunt besparen in uw huis en kunt u direct aan de slag. Het geld mag u besteden aan energiebesparende middelen in grote bouwmarkten in Utrecht en binnenkort kan dit ook online. Zo verminderen we samen het energieverbruik in Utrecht. Beter voor het milieu, uw portemonnee én uw woonplezier! Voor meer informatie over de cadeaukaart kunt u naar bit.ly/voorwaarden cadeaukaart. Wil je meer tips om energie te besparen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg Energie030 via Instagram of Facebook.

De Jouw huis slimmer cadeaukaart. Dit is een cadeaukaart van €25,- die een inwoner van Utrecht kan besteden bij bouwmarkten in Utrecht.

Nu de bouwmarkten zo lang dicht zitten kan de kaart binnenkort ook online worden gebruikt bij de Gamma, Karwei en Praxis. Meer info lees je hier.

 

Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.