7 juli 2022

Burgemeester Van Zanen op bezoek in Noordoost

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Woensdag 12 februari kwam de burgemeester Van Zanen op bezoek in de wijk om ondernemers en actieve bewoners te ontmoeten. Zijn route in de wijk begon bij het Griftpark in de Griftstede. Daar heeft hij een uitleg over de wijkambities gehad.  Ook heeft hij kennis gemaakt met de beheerder van de Torteltuin, de redactie van de VoTuLast krant en de mensen van het Hostel.

Daarna is hij op de fiets naar de Gaard gegaan via de Poortstraat. Daar heeft hij de Poortpoetsers ontmoet. In de Gaard heeft hij kennis gemaakt met de winkeliers, de klankbordgroep De Gaard, werkgroep KVO, redactie van de buurtkrant, mensen van de Jerusalemkerk, De Pioniers en De Driehoek .

Als laatste is hij naar de Staatsliedenbuurt geweest. In het buurtcentrum de Leeuw is hij in gesprek geweest met de Programmaraad De Leeuw, betrokken herinrichting Draaiweg, de ouderengroep, Staatslieden Art Community, bewoners Buurland en met mensen van Werken aan de toekomst.

Uiteraard was de Wijkraad ook hierbij aanwezig. Het was een leuke dag en wij zijn blij dat de burgemeester onze wijk heeft kunnen bekijken.

Facebooktwitterpinterest