5 juli 2022

Corien van den Haak

Ik ben Corien van den Haak. Met een mooie bouwkundige achtergrond heb ik jarenlang in de woningbouwsector gewerkt. Sinds een aantal jaren doe ik dat vooral op het vlak van duurzaamheid. Voor Energie-U ben ik actief om particulieren en nu ook VvE’s te helpen bij hun vragen over zonnepanelen. En sinds een jaar help ik nu ok VvE’s in Amsterdam. Processen bij VvE’s zijn soms langdurig. De hele VvE moet er tenslotte mee eens zijn om zonnepanelen te laten installeren. Maar er zijn zeker mogelijkheden en met goede voorbeelden zijn vve’s wel over de streep te krijgen. Onderhand komen er bij particulieren en Vve’s ook andere vragen bovendrijven: Hoe kan ik van het gas af, extra isolatie of een duurzame verwarmingsinstallatie. En met mijn bouwkundig achtergrond kan ik daar ook van dienst zijn. Vaak helpt het als je kan zien wat de buren hebben gedaan: als er één schaap over de dam is ….Informatie delen is daarbij van belang.

Groet Corien

Graag mijn eigen website bekijken 

http://zonnig030.nl/corien-van-den-haak/

Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.