5 juli 2022

Bericht van gemeente utrecht over mogelijke afsluiting Kaatstraat

“Bedankt voor uw reactie op het schetsontwerp dat is opgesteld voor de kruising Oudenoord-Kaatstraat. Alle vragen en opmerkingen zijn door ons in een reactienota verwerkt. De nota vindt u in de bijlage. In de nota kunt u zien wat het antwoord is op uw opmerking of vraag.

Het heeft helaas langer geduurd dan we vooraf hadden gedacht en hebben gecommuniceerd met u. Dat komt onder andere doordat we het project hebben verbreed en extra onderzoek hebben gedaan naar de effecten van de maatregelen op de omgeving en mogelijke maatregelen in kaart aan het brengen zijn.

We zijn nog bezig met het verder uitwerken van het ontwerp voor de kruising en de maatregelen voor de wegen in de omgeving. Waar mogelijk verwerken wij uw opmerkingen in het ontwerp of nemen ze mee bij de extra maatregelen. Ook zijn wij in gesprek met verschillende bewonerscomités over de te nemen maatregelen.

Nadat we het ontwerp verder hebben uitgewerkt en het college van burgemeester en wethouders hiernaar heeft kunnen kijken, organiseren wij weer een inloopavond of online bijeenkomst. U ontvangt hier te zijner tijd een uitnodiging voor.”

Een korte samenvatting van de reactienota staat ook op de website. Hier vindt u ook meer (achtergrond)informatie: www.utrecht.nl/oudenoordkaatstraat.

Door: Rob Boshouwers, Namens het projectteam kruising Oudenoord-Kaatstraat

Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.