5 juli 2022

Alle kleuren werken samen een MUST READ

Op persoonlijke titel geschreven.

Politieke partijen — alle kleuren werken samen een MUST READ –> Utrecht WEER UNIEK –> vooruitstrevend en vooruit denkend  –> anti Polarisatie Werkend –> cultuur is van Top down in 9 uit de 10 situaties bepaald. Dit geeft hoop! Onze voltallige raad en college willen een andere politieke cultuur in Utrecht –> verbreken met het verleden

  1. PvdA
  2. PVV
  3. PvdD
  4. Student & Starter
  5. Denk
Het maakt niet uit dat dit voorstel niet aangenomen werd… wat wel verbijsterd mooi is is de samenwerking. Inclusiviteit en Diversiteit Ten TOP –> heel helder hoe mensen hier niet direct gekoppeld worden aan een leider maar ze worden blijkbaar bekeken, geaccepteerd en betrokken op hun individuele eigenschappen.
Geen afzondering — maar hand in hand samen kijken waar je elkaar kunt vinden en dan gaan samenwerken. Recentelijk las ik hoe een voorstel van CDA aangaande zonnepanelen unaniem aangenomen werd. Vanuit CDA in de media o.a. dank aan de Wethouder Lot van Hooijdonk ook voor haar steun.  Zo moet het toch? We hebben nu gezien in de Verenigde Staten hoe het echt anders kan. Willen we dat hier? Zo te zien willen onze raadsleden van alle kleuren, hier op lokale niveau dat niet. “Hoop voor een toekomst”
Bekijk hier het bestand: Facebookbericht 
Christian Naethuys

Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.